Menü

logitech mx anywhere ve logitech mx master facebook paylaş logitech mx anywhere ve logitech mx master twitter paylaş logitech mx anywhere ve logitech mx master google plus paylaş logitech mx anywhere ve logitech mx master linkedin paylaş
07.11.2015
Cumartesi


logitech mx anywhere ve logitech mx master


Merhaba;

İş için kullandığım(oyun amaçlı olmayan) logitech mx anywhere mouse ömrünü 3,5 yıl olarak tamamladı. Mouselerda ortalama ömür 2 yıldır. Söz konusu logitech olunca biraz daha uzuyor süreç. logitech mx anywhere pil ömrü ortalama 3 aydı. Cam zeminlerde dahil her zeminde rahatlıkla kullanılabiliyordu. Belki eli çok büyük olanlar için boyutları problem olabilir fakat benim için herhangi bir problem olmadı.

Şimdi logitech mx master kullanmaya başladım. Tek kelime ile mükemmel! İş mouseu olarak kullanabileceğiniz benzeri olmayan bir mouse diyebiliriz. Pil değiştirme problemini içine batarya koyarak halletmişler. Batarya'nın ortalama 2 ay gitti söyleniyor. İsterseniz usb üzerinden direk kablo ile bağlayarak hem mouse olarak kullanıp hemde şarj olmasını sağlayabilirsiniz. Çok yüksek DPI a sahip bir lazeri var. Yani bir tek havada çalışmıyor desek yeridir. Sol baş parmağınıza denk gelen bölümde çok değişik kontroller koymuşlar ve kurduğunuz küçük bir programla özelleştirebiliyorsunuz. Boyutları da küçük veya büyük ele göre tasarlanmış.

Kesinlikle öneririm :)





[ YORUM YAZ ] [ YAZDIR ]
Anahtar kelimeler: logitech, mouse, mx, master, anywhere