Menü

outlook 2013 mail gönderme problemi facebook paylaş outlook 2013 mail gönderme problemi twitter paylaş outlook 2013 mail gönderme problemi google plus paylaş outlook 2013 mail gönderme problemi linkedin paylaş
07.01.2015
Çarşamba


outlook 2013 mail gönderme problemi


Merhaba;

Outlook 2013 kurduktan sonra en çok karşılaşılan problem normal bir şekilde mail alınabilmesi fakat mail gönderilememesi. Gönder butonunu bastığınızda problem kendini kapatıyor ve tekrar açıyor. Buna rağmen mailinizi göndermiyor.

Problem virüs programınızın outlook 2013 eklentisinden kaynaklanıyor. Outlook' u açtıktan sonra Dosya->Seçenekler->Eklentiler bölümünden Yönet->COM eklentilerini seçip git butonuna tıklayın. Çıkan listede virüs programınızın başındaki tiki kaldırın ve tamam diyerek onaylayın. Probleminiz çözülecektir.

P.S. Bir diğer problemde outlookun hiç açılmaması veya mail gönderip alınmamasıyla alakalı. Bütün ayarlarım doğru fakat böyle bir problem yaşıyorum derseniz internet exğlorer programını en yeni sürümüyle güncellemelisiniz.

Kolay gelsin.




[ YORUM YAZ ] [ YAZDIR ]
Anahtar kelimeler: office, outlook, 2013, outlook 2013, mail prbolemi, mail gönderemiyorum, mail gönderme hatası, outlook 2013 mail gönderme problemi