Menü

Varmısın Yokmusun Mülakat Macerası facebook paylaş Varmısın Yokmusun Mülakat Macerası twitter paylaş Varmısın Yokmusun Mülakat Macerası google plus paylaş Varmısın Yokmusun Mülakat Macerası linkedin paylaş
21.02.09
Cumartesi


Varmısın Yokmusun Mülakat Macerası


Bir varmısın yokmusun mülakatını daha atlattım :)  6 ay kadar önce başvuru yapmışmıştım internette gezinirken. Geçtiğimiz günlerde çağırdılar, bugünde seyircilerin arasına çağırdılar. Bugün daha güzeldi çünkü çoğu yarışmacıyı gördüm bir ikisiyle tanıştım :)

Eğer bu konu ile ilgili merak ettikleriniz varsa ben bildiklerimi anlatıyim belki cevap bulabilirsiniz.

İlk olarak mülakatlardan bahsediyim. Toplam 4 mülakat var. İlk 3 mülakattan birisinde sizi seyirci olarakta alıp davranışlarınıza tavrılarınıza bakıyorlar. Bunun yanında sözlü mülakatta yapılıyor. Genellikle başvuru sırasında doldurduğunuz forma yazdıklarınızı soruyorlar. 4. yani son mülakatta Acun Ilıcalı ile görüşüyorsunuz. Onuda geçtinizmi yarışmacı oldunuz diye birşey yok :) O mülakattan sonrada çağırmayabiliyorlar. Kaç kişi içerisinden bilmiyorum ama baya bir kişi içerisinden sadece 10 tanesi Acun'a kadar gidebiliyor daha sonra verilen kararla bu 10 kişiden sadece bir tanesi yarışmacı oluyor. Mülakatlar bu şekilde gerçekleşiyor.

İlk mülakatı teyit amaçlı yaptıklarını söylüyorlar. Daha sonraki mülakatlarda daha çok kendizini göstermeniz gerekiyormuş.

Birdaha çağırırlarsa tekrar yaşadıklarımı burada yazacağım :) Eğer varsa ileriki aşamalara geçen bana iletsin veya yorumlar kısmında yazsınki herkesle paylaşmış olalım.

BURADAN başvurabilirsiniz. BURADANda genel foruma ulaşabilirsiniz
Kolay gelsin, hepinize bol şans.





[ YORUM YAZ ] [ YAZDIR ]
Anahtar kelimeler: varmisin yokmusun, mulakat, varmisin yokmusun mulakat, varmisin, yokmusun

Yazan: yağmur
Yorum: oyun çok güzel ma açok güzel bunu çok seviyorum
Yazan: damla
Yorum: bu oyun çook ama çok hoşuma gidiyor hep oyun olsun rica edriyorum
Yazan: yaprak
Yorum: merhabalar bana dun mesaj geldı ve bugunde cagırıldım.gıttım bı bayanla konıstuk. ve geldım.acaba tekrar cagırırlarmı?
Yazan: Aybar DUMLU
Yorum:

Merhaba Yaprak,

İlk elemeden sonra genellikle ikinci elemeyede çağırıyorlar. Fakat tamamiyle şahsi düşüncem olarak söylüyorum sanki bu aralar yaptıkları mülakatlar hikayeymiş gibime geliyor. İlk mülakatta seyircilerin arasına sokuyorlar felan, çoğu insan seçilebilmek için orda izlerken bile dikkatli oluyorlar. Bilmiyorum aa ikinciye çağırırlar büyük ihtimalle :)

Yazan: marea
Yorum: ben geçen gün ilk mülakata gittim birbuçuk hafta önce internetten başvuruyapmıştım mülakatım tarabyada gerçekleşmişti söylendiği gibi kalabalık değildi yakınlar hariç yaklaşık 40 kişi vardık sonra programa katıldık programda yaklaşık 4 saat sürdü ama bizi sürekli seyreden süzen bir adam var orada bizlerin tavır davranışlarını takip ediyor zaten farkediyorsunuz bunu :)
Yazan: hilal yıldız
Yorum: merhaba bende 1. mülakata çağırıldım ancak neyle karşılasacağım diye heyecan içerisindeyim birde bu 1. mülakat ne kadar sürüyor acaba iş yerimden izin alıcam da 1 saat derim aksama kadar sürmez umarım.
Yazan: Aybar DUMLU
Yorum:

Zaman senin için problemse kesikle gitme zaten :)

Orada da söylüyorlar eğer zamanla ilgili probleminiz varsa şimdiden size teşekkür ediyoruz diyorlar. Çünkü ne kadar süreceği hiç belliolmuyor.

Kolay gelsin.

Yazan: ASLI AYLA
Yorum: BANADA DAVETİYE GELDİ AMA BU OKUDUKLARIMDAN SONRA GİTMELİMİYİM BİLEMİYORUM AÇIKCASI