Menü

2021 En Çok Arananlar Kim Kimdir facebook paylaş 2021 En Çok Arananlar Kim Kimdir twitter paylaş 2021 En Çok Arananlar Kim Kimdir google plus paylaş 2021 En Çok Arananlar Kim Kimdir linkedin paylaş
30.01.2021
Pazar


2021 En Çok Arananlar Kim Kimdir


Mesut Özil Kimdir?
Mesut Özil ve ailesi aslen Zonguldak ilinde bulunan ilçe Devrekli' dir. Özil Almanya'nın Gelsenkirchen şehrinde 1988 yılında dünyaya gözlerini açmıştır. Futbol kariyerine başladığı andan itibaren parlak bir geleceği olduğunu belli eden Özil önce 2006 yılında Schalke 04'e transfer olarak profesyonel futbol oynamaya başladı. Başarı basamaklarını hızla tırmanan Özil, 2008 yılında SV Werder Bremen isimli takıma transfer oldu. Aynı zamanda Almanya Mili Takım kadrosunda yer aldı. Bu süreçte 2010 Dünya Kupası’nda gösterdiği olağanüstü başarı ve yetenek ile 2010 yılı içerisinde de Real Madrid ile yolları kesişti. Kariyeri boyunca dünyaca ünlü kulüplerle anlaşarak yeteneğini gözler önüne seren 33 yaşındaki yıldız şu anda da futbol kariyerine Türkiye'de Fenerbahçe Spor Kulübü’nde devam etmektedir.

Ebrar Karakurt Kimdir?
Yetenekli yıldız Ebrar Karakurt 17 Ocak 2000 tarihinde Balıkesir'de doğan başarılı kadın voleybolcudur. Milli oyuncu voleybol kariyerine 12 yaşında Vakıfbank Spor Kulübü ile başladı. Alt yaş kategorilerinden bu yana Milli takım formasını terleterek Vakıfbank forması ile iki sene boyunca hem yıldızlar hem de gençler kategorilerinde Türkiye şampiyonluğu yaşadı. U18 kategorisinde Avrupa Şampiyonası En İyi Smaçör unvanına sahip olan Karakurt 1.96 metre olan boyu ile mevkii olarak pasör çaprazında oynamaktadır. Başarılarına her geçen yıl başarı ekleyen genç yıldız aynı zamanda u23 Milli Takımı ile Dünya Şampiyonu hem de Türkiye Ligi Şampiyonluğu yaşamıştır. 2021 yılında Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı'nın bir parçası olan Karakurt şu an İtalya liginde bulunan Igor Gorgonzola Novara ile 2 yıllık sözleşme imzalamış ve aktif olarak kariyerine burada devam etmektedir.

Burak Elmas Kimdir?
Burak Elmas 1974 tarihinde İstanbul'da doğdu. Avusturya Lisesi'ni bitirdikten sonra University of Denver’da Finans ve Pazarlama üzerine lisans eğitimini tamamladı. Aile şirketinde yönetici olarak başladığı kariyerinde İngiltere merkezli uluslararası bir lojistik firması kurdu. 2008 yılı itibari ile Godiva Investment şirketinde CEO olarak görev alan Elmas, 2020 yılı itibari ile tüm görevlerinden kendi isteği ile ayrılmıştır. Galatasaray SK'de ilk görevini 1997 yılında PAF Takımı sorumlu olarak üstlenen Elmas aynı zamanda 1998,200 ve 2002 senelerinde de yönetim kurulu üyeliği yapmıştır. Evli ve iki çocuk sahibi olan Elmas Galatasaray futbol takımının yönetiminde sorumlu olduğu esnada Türkiye Futbol Tarihinde Galatasaray ilk kez UEFA ve Süper Kupa'yı kazanmıştır. Uzun süredir Galatasaray camiasında önemli bir yere sahip olan Burak Elmas, bu sezon itibariyle Galatasaray AŞ’nin başkanıdır.

İrfan Can Kahveci Kimdir?
İrfan Can Kahveci 1995 yılında Ankara'nın Ayaş ilçesine bağlı olan Bayat Köyü'nde dünyaya geldi. Kariyeri 7 yaşında Gençlerbirliği Futbol Okulu ile başlayarak, yine aynı kulüpte yeteneğini gözler önüne sererek altyapıya girmeye hak kazandı. Profesyonelliğe ilk adımını yine kariyerine ilk başladığı Gençlerbirliği ile 2012'de attı. Daha sonra kariyerine 2019-2020 sezonunda Başakşehir Spor Kulübü ile devam eden Kahveci burada ilk Süper Lig şampiyonluğunu yaşadı. 2017 yılından itibaren de Türk Milli Takım kadrosunda yer alan Kahveci, 31 Ocak 2021 tarihinde ise 4,5 yıllık anlaşma imzalayarak Türkiye’nin en büyük kulübü olan Fenerbahçe’de forma giyerek kariyerine devam etmektedir.






[ YORUM YAZ ] [ YAZDIR ]
Anahtar kelimeler: mesut özil, ebrara karakurt, burak elmaz, irfan can kahveci, kimdir