Menü

asus eee pc açılış ekranında kalıyor facebook paylaş asus eee pc açılış ekranında kalıyor twitter paylaş asus eee pc açılış ekranında kalıyor google plus paylaş asus eee pc açılış ekranında kalıyor linkedin paylaş
29.10.2014
Pazartesi


asus eee pc açılış ekranında kalıyor


Merhaba;

Karşılaşılan problem Asus Netbook' un açılış ekranında kalması. Açılış ekranı gri ortada eeepc yazan ekran. Aşağıdaki bios için F2 tuşuna basın gibi seçeneklerin olduğu ekran. 

Ne yazıkki problem yazılımsal değil. Ah o kaldığı yerde tuşlara basabilsek çok güzel şeyler yapabileceğiz fakat çalışmıyor.

Ekranın üst kısmında bulunan 4 adet nokta şeklinde plastik var. Onları tırnağınızla veya uygun bir şeyle yerlerinden çıkarın ve altlarındaki vidaları sökün. Ekranı ikiye ayırın ve aşağıdaki görselde mavi ile işaretlediğim yerde webcam soketi var. O soketi aşağıya doğru hafifçe çekerek problemi çözün. Bilgisayarı açıp format, bakım v.b. şeyler yaptıktan sonra tekrar takabilirsiniz.

Herkese sorunsuz günler dilerim.








[ YORUM YAZ ] [ YAZDIR ]
Anahtar kelimeler: asus, eee pc, eee, pc, netbook, bilgisayar, notebook, dizüstü bilgisayar, başlangıç, ekranı, problemi, hatası, donuyor, kalıyor, yanıt, vermiyor, açılmıyor

Yazan: Erol
Yorum: Üstat, gerçekten de aynı şeyi yaptım ve makine açıldı. Sonra yeniden taktım, sıkıntı olmadı. Bunun açıklaması nedir anlamadım. Kamera mı bozuk sizce yoksa makinenin bir şekilde saçmalaması mı? :)
Yazan: AYBAR DUMLU
Yorum: @Erol Bir anlık sürücü sıkıntısı yaşanması veya kendini güncellemesi sırasında problem oluşmasından kaynaklanıyordur muhtemelen.
Yazan: kemal yurdabak
Yorum: Sagol lasin kardesim ne alaka ama oldu bir vida gavsettim duzeldi
Yazan: h_karacali
Yorum: Tesekkurler cok faydali bir paylasim olmus
Yazan: N_turk
Yorum: Bilgi paylaştıkça çoğalıyor. Allah razı olsun teşekkürler
Yazan: satotan
Yorum: teşekkürler
Yazan: Furkan Genç
Yorum: Eline bilgine sağlık. İşe yaradı gerçekten